Sinterklaas & Kerstmis

De heerlijke avondjes zijn gekomen. Met onze chocoladeletters, kersttaartjes en verrassende desserts wordt uw decembermaand nog specialer.

Sinterklaas

Ieder jaar brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan Govert van Nunen. Ze vullen de schoentjes in Tilburg en omstreken met de lekkerste chocoladeletters, marsepeinen poppen en schuimpjes. Kijkt u ook zo uit naar het hooggeëerd bezoek op 5 december? Haal de Sinterklaassfeer in huis met onze bekroonde speculaasbrokken. Heerlijk om voor uzelf te houden, maar ook perfect als smakelijk geschenk. Of wat dacht u van onze ambachtelijke banketstaven met knapperige amandelen, als verrassing voor uw collega’s?

Kerstmis

Is Sinterklaas vertrokken, dan genieten we nog lekker even door van de feestelijke decembermaand. De kerstboom staat, de diners worden voorbereid en we verlangen naar een witte kerst. Het is de hoogste tijd om de kerstboom te versieren met onze kerstkransjes, gemaakt van pure chocolade. Het kerstfeest is pas compleet met heerlijke kersttaarten, marsepeinen Kerstmannen en roomboter amandelkransen voor bij de koffie, bij het haardvuur of tijdens het kerstdiner.

Verrassende desserts

Gourmetten op Pakjesavond en uitgebreid dineren op Eerste en Tweede Kerstdag: deze gezellige momenten zijn niet hetzelfde zonder de desserts van Govert van Nunen. Kiest u altijd voor een kaasplankje? Ga dan dit jaar voor een goedgevulde chocoladeplank, vol heerlijke chocolade specialiteiten. Heeft u zelf een chocolade versnapering in gedachten, vraag onze meesterchocolatier naar de smakelijke mogelijkheden. En organiseert u een etentje, zomaar voor de gezelligheid? Dan verzorgen we natuurlijk ook ambachtelijke klassiekers, zoals appeltaart, slagroomtaart en mokkataart.

Smaakvolle decembergeschenken

Bent u op zoek naar originele Sint- en kerstpakketten? Stop dan met zoeken. In onze banketbakkerij vindt u de leukste en lekkerste ideeën om personeel en zakenrelaties te verrassen. U kunt kiezen uit een zeer groot assortiment producten en pakketten, voor elk budget. Ook combineren wij onze decembergeschenken graag met uw logo, visitekaartjes of bestaande pakketten.

Interesse?

Wij verzorgen diverse feestelijke pakketten op maat. Bel of mail ons voor informatie of een afspraak. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor inspiratie en een prijsopgave.

Informatie of prijsopgave opvragen?

Vul hieronder uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

6 + 5 =