Vacature Banketbakker(ster)

Vacature Banketbakker(ster) – Kom jij ons team versterken?

Dan ga jij iedere dag vroeg uit de veren om Tilburg en Goirle van het lekkerste ambachtelijk banket te voorzien. Want werken bij Govert van Nunen betekent dat je gebak, taarten en patisserie maakt waar onze klanten geen genoeg van kunnen krijgen.

Sinds 1905 is Govert van Nunen een bekende naam in Tilburg. Al meer dan 100 jaar voorzien wij onze klanten van het lekkerste brood en een tongstrelend assortiment aan gebak, taarten en chocolade. Voor speciale gelegenheden, maar ook voor de kleine verwenmomentjes. We hebben momenteel twee vestigingen, in winkelcentrum “De Westermarkt” in Tilburg en aan de Tilburgseweg in Goirle.

De vacature (banketbakker)

Als banketbakker zet je je handen in het deeg om onze klanten een heerlijke ambachtelijke smaaksensatie te bezorgen. Je weet van iedere hap iets speciaals te maken en komt met jouw creativiteit tot de smakelijkste kunstwerken. Daarnaast ben je zelfstandig, heb je kennis van grondstoffen en kom je graag met frisse ideeën. We zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen, om klanten steeds te blijven verrassen met onze heerlijke specialiteiten. Wij bieden je een marktconform salaris en een professionele en gezellige groep collega’s.

Interesse in deze vacature?

Dan willen wij graag met je kennismaken! Mail je CV en motivatiebrief, dan kunnen we de vacature nader toelichten of een afspraak maken met Robert van Nunen. Dit kan via info@govertvannunen.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.