Geldig van 12 t/m 17 augustus 2019

 

Citroenkoek

4 stuks voor €4,00

Bolussen

4 stuks voor €3,00

Korenspelt

Van €3,39 voor €2,75

Appelfleur

Voor €5,50 (6-8 pers.)

Openingstijden in de zomerperiode

De vakantie is begonnen! Blijf je lekker thuis deze zomer? Dan staan we op de Westermarkt in Tilburg de hele zomer voor je klaar. In Goirle zijn we in week 30 en 31 gesloten.

Lees meer

Vacature Parttime Verkoopmedewerker

Sta jij altijd enthousiast achter de toonbank en maak je de klanten blij met heerlijke ambachtelijke smaaksensaties? Dan hebben wij een mooie vacature (20 uur / week) voor jou!

Lees meer

Openingstijden in de zomerperiode

Yes, de zomervakantie is begonnen! Blijf je deze zomer lekker in eigen land? Dan hoef je onze specialiteiten geen week te missen. We wensen je een fijne zomervakantie en zien je snel in onze vestigingen!

Lees meer

Vaderdagtaart voor de allercoolste papa

Heb jij de allercoolste papa van de wereld en verdient hij dit jaar een extra leuk vaderdagcadeau? Dan vindt je in onze banketbakkerij de ultieme verrassing: een heerlijke vaderdagtaart voor 8 personen!

Lees meer

De Drie Dolle Chocoladebollen Dagen

Ben je gek op chocoladebollen? Dan kun je 9, 10 en 11 november 2017 profiteren van deze smakelijke actie. Onze heerlijke chocoladebollen zijn deze drie dagen slechts €1 per stuk.

Lees meer

Zegening Hubertusbroodjes 2 november

Helaas gaan veel tradities van vroeger verloren. Eén van de oude christelijke tradities bestaat gelukkig nog wel: het zegenen van de Hubertusbroodjes (in Brabants dialect: hubkes).

Lees meer

Vacature Banket- en broodbakker 38u

Word jij helemaal gelukkig van de geur van vers brood en sta jij zonder problemen vroeg op om klanten van vers banket en brood te voorzien? Dan hebben wij voor jou een mooie baan in petto.

Lees meer

Bekroonde Bonbons

Mooi nieuws! Onze huisgemaakte bonbons zijn bekroond als de beste bonbons van Heerlijk & Heerlijk, het gilde van de beste banketbakkers van Nederland.

Lees meer