Ambachtelijk brood sinds 1905

Al sinds 1905 komt iedere ochtend de heerlijke geur van vers gebakken brood u tegemoet uit onze bakkerijen. Elke ochtend bakken we voor u diverse verse broden en broodjes.

Ambachtelijk brood

Govert van Nunen staat bekend om zijn heerlijk, vers en ambachtelijk brood. Al sinds 1905 komt iedere ochtend de heerlijke geur van vers gebakken brood u tegemoet uit onze bakkerijen. De recepten voor het ruime aanbod aan broden worden al drie generaties doorgegeven en continue verbeterd. Het resultaat proeft u in ons heerlijke dagverse brood dat u in allerlei variaties aangeboden wordt in onze winkels. Bekijk ons aanbod van broden en laat het voor uw gemak thuis bezorgen.

Worstenbrood

Diverse broodjes

Ook voor heerlijk verse broodjes bent u bij Govert van Nunen aan het juiste adres. Met een ruime aanbod van diverse soorten broodjes is er voor ieder wat wils. Van harde tot zachte broodjes, witte tot bruine en met verschillende graan- en zaadsoorten in alle mogelijke vormen. Kom langs voor een lekker verse ham-kaas croissant of een van onze andere broodjes. Blijf je liever thuis? Bekijk dan ons aanbod online.