Bruidstaart-Tilburg

Een smaakvolle verrijking van de mooiste dag van jullie leven

Op zoek naar een mooie én heerlijke bruidstaart die past bij jullie bruiloft? Bespreek al je wensen met de patissier van Govert van Nunen en het zal jullie gasten aan niets ontbreken.

Smaken

Een traditionele bruidstaart bestaat uit een basis van moscovisch gebak dat getrempeerd is met marasquin en gevuld met een mengsel van crème au beurre, vruchtjes en zwarte kersen. De taart wordt afgewerkt met marsepein. Veel bruidsparen kiezen voor wit, maar ook andere kleuren zijn ook mogelijk. Eventueel wordt de taart geglaceerd met fondant in een kleur naar keuze.

In overleg zijn allerlei soorten vullingen te maken, zoals chocolademousse, Zwitserse room of frambozenbavarois. Afhankelijk van de persoonlijke smaak en voorkeuren van het bruidspaar en het moment van de dag waarop de taart wordt aangesneden, maken onze bakkers een vulling ‘op maat’.

Presentatie

Een traditionele bruidstaart bestaat uit een aantal ronde taarten die op verschillende etages van een taartstandaard staan. Maar steeds vaker kiezen bruidsparen voor een andere vorm, zoals een vierkante taart. Of voor verschillende taarten, bijvoorbeeld een viertal verschillende taarten die de jaargetijden verbeelden. We passen de presentatie graag naar jullie wens aan.

Decoratie

Ook op het gebied van decoraties is van alles mogelijk. We bieden eetbare decoraties; denk hierbij aan marsepeinen rozen, een foto gedrukt op marsepein, chocolade hartjes, of eetbare gouden ringen. Daarnaast zijn er ook talloze niet-eetbare (maar als herinnering aan deze feestelijke dag wel lang houdbare) decoraties zoals: duiven, bruidspaartjes, hartjes, etc. Deel jullie wensen met ons en wij decoreren jullie bruidstaart op maat.

Presentjes voor de gasten

 

Bruidspresentjes als bedankje voor jullie gasten verzorgen wij desgevraagd ook, zoals bijvoorbeeld een doosje gevuld met twee of meer bonbons, een voile zakje met bruidssuikers, of een marsepeinen rode roos.

Interesse?

 

Bel of mail ons voor een afspraak, of kom een keer langs op de bakkerij. Wij leveren vakkundig en met plezier een heerlijke bijdrage aan jullie grote dag.