Chocolade die smelt op je tong

Onze tongstrelende chocoladeproducten zijn gemaakt van de meest pure grondstoffen en chocolade. Met grote zorg en vakmanschap creëren we de heerlijkste chocolade kunstwerken.

Bonbons

Op zoek naar een verwennerij voor uzelf of iemand anders? Probeert u dan eens de smaakvolle bonbons van Govert van Nunen. In ons assortiment vindt u heerlijk vertrouwde combinaties met bijvoorbeeld sinaasappel, caramel en hazelnoot. Maar geniet ook van onze verrassende smaakcombinaties met de meest exotische fruitsoorten, likeuren, noten en kruiden. Met precies uitgebalanceerde smaken moet u goed opletten uw vingers er niet bij op te eten! Zo werden onze huisgemaakte bonbons in 2016 nog bekroond tot beste bonbons van Patisserie College (voorheen Heerlijk & Heerlijk), het Gilde van beste banketbakkers van Nederland.

Chocolaterie-bonbons
Chocolaterie-losse-chocolade

Losse chocolade

Gaat u liever voor de pure smaaksensatie van uw favoriete chocoladesoort? Ook dat is mogelijk bij Govert van Nunen. Naast heerlijke chocoladerepen die heerlijk op de tong smelten, bieden we ook chocola in alle mogelijk denkbare vormen. Denk bijvoorbeeld aan geconfijte sinaassnippers, krokante amandelrotsjes, flinterdunne nougatineblaadjes en nog veel meer lekkers! Heeft u zelf een versnapering in gedachten voor een bijzondere gelegenheid? Schroom dan niet onze meester chocolatier te vragen naar de mogelijkheden!