Lid van het Gilde van Banketbakkers

Lid van Patisserie College

Govert van Nunen is al geruime tijd trots lid van Patisserie College (voorheen Heerlijk & Heerlijk), het Gilde van de Betere Banketbakkers. Met onze ruime ervaring en bijzondere recepten bieden we een mooie bijdrage aan dit gilde. Onze huisgemaakte bonbons zijn in 2016 nog uitgeroepen tot de beste bonbons van Patisserie College. Binnen Patisserie College zijn meer van 100 zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over het gehele land waarborgen deze Betere Banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket.

Gilde-van-betere-banketbakkers

Pure ingrediënten, heerlijke kunstwerken

De banketbakkers van Patisserie College werken uitsluitend met de beste dagverse grondstoffen van moeder aarde. Zo worden met de natuurlijkste ingrediënten, zoals bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten, de heerlijkste kunstwerken voor u gebakken. Reken maar dat u het verschil proeft: want compromissen aan de kwaliteit is er bij Patisserie College niet bij!

Gewaarborgde kwaliteit

Regelmatig worden alle Patisserie College banketbakkers beoordeeld op hun product- en organisatiekwaliteit. Een waarborg voor u als liefhebber van al dit heerlijks. Gezamenlijk steken de banketbakkers veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe producten die bewijzen dat u met het Gilde van de Betere Banketbakkers niet alleen kwaliteit in huis hebt gehaald, maar vooral beroepstrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is.

 

Gilde-van-betere-banketbakkers