B4B magazine: “De ondernemende bakker bakt niet alleen”

 

In het B4B magazine van Tilburg verscheen een groot artikel over Govert van Nunen. Het artikel biedt een mooi kijkje achter de schermen bij de bakker die ambachtelijk maar tóch modern te werk gaat. Robert van Nunen vertelt daarover: “Kwaliteit blijft natuurlijk voorop staan, maar er komt nog zó veel meer kijken bij het runnen van een hedendaagse bakkerij. De moderne, ondernemende bakker bezoekt beurzen en workshops, heeft een eigen webshop en is uiteraard actief op Facebook”. Lees een korte samenvatting hieronder, of lees het hele artikel via de knop onderaan de pagina.

Lekkernijen voor elke gelegenheid

 

Wie op het gebied van chocolade een bijzondere wens heeft, is bij Van Nunen aan het juiste adres. Voor bedrijven worden speciale bonbons gemaakt, voorzien van het logo van de opdrachtgever. ‘’Zakelijke klanten komen meestal persoonlijk naar de winkel, om een en ander door te spreken. Welke kleuren, welke smaak, welke hoeveelheid en uiteraard ook: voor welke prijs? In principe kunnen we vrijwel alles maken’’, vertelt Robert van Nunen. Veel grote regionale klanten maken inmiddels gebruik van die expertise. Voor Schrobbelèr maakt Van Nunen bijvoorbeeld het Tilburgs bonbonneke, gevuld met een zachte ganache waarin het bekende drankje is verwerkt. Maar ook voor particulieren is er voor elke gelegenheid iets te vinden. Van lekkernijen voor Pasen, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw tot verjaardags- en bruidstaarten.

Brood, gebak en chocolade Thuisbezorgd

 

Zakelijke klanten krijgen hun waar uiteraard bezorgd. Maar dat geldt ook steeds vaker voor particulieren uit de regio. Op dit moment is het al mogelijk om bestellingen die je in de nieuwe webshop bestelt thuisbezorgd te krijgen. Robert van Nunen vertelt: ‘’Ik verwacht niet dat onze zakelijke klanten grote orders plaatsen via het internet. Die willen toch altijd nog het persoonlijke contact. Maar mensen die de volgende dag een aantal broodjes, gebakjes of bonbons willen hebben, kunnen dat natuurlijk net zo goed via internet bestellen. Wij bezorgen dit dan bij hun thuis, waardoor zij niet meer speciaal naar de winkel hoeven te komen.’’

Wil jij een kijkje achter de schermen en erachter komen hoe jouw brood, gebak en chocolade met de grootste zorg en aandacht gemaakt wordt? Lees dan het hele artikel via onderstaande knop.