Govert van Nunen

Welkom! Wij zijn gevestigd in winkelcentrum “De Westermarkt” in Tilburg en aan de Tilburgse weg in Goirle. Al sinds 1905 voorzien wij Tilburg van het lekkerste brood dat iedere ochtend vers wordt bereid. Als patisserie hebben we daarnaast ook een tongstrelend assortiment aan gebak, taart en chocolade. Kom gerust eens langs in een van onze winkels om onze ambachtelijke producten te bekijken en proeven!

Geschiedenis

Al sinds 1905 is Govert van Nunen een bekende naam in Tilburg. In dat jaar opende Govert van Nunen sr. zijn bakkerij aan de heuvelstraat. Sinds die tijd is er natuurlijk veel veranderd aan banketbakkerij Govert van Nunen. Maar het ambachtelijke karakter dat al meer dan 100 jaar geleden ontstond is altijd gebleven en al tweemaal van vader op zoon doorgegeven. Momenteel zijn we gevestigd in zowel Tilburg als Goirle.

Lid van het gilde

Govert van Nunen is al geruime tijd trots lid van Patisserie College (voorheen Heerlijk & Heerlijk), het Gilde van de Betere Banketbakkers. Met onze ruime ervaring en bijzondere recepten bieden we een mooie bijdrage aan dit elitegilde. Onze huisgemaakte bonbons zijn in 2016 nog uitgeroepen tot de beste bonbons van Patisserie College. Binnen het gilde zijn 110 zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over het gehele land waarborgen deze Betere Banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket.

Hazelnoottaart-Govert-van-Nunen