Dat wordt pa(a)s écht genieten!

Het is weer bijna Pasen: tijd om er thuis een feestje van te maken!
Kies uit drie luxe Paaspakketten, met een heerlijke mix van onze zoete en hartige specialiteiten. Of stel zelf uw ideale Paasbrunch samen!

Bestellingen voor Pasen kunnen tot en met vrijdag 8 april worden geplaatst. Afhalen is mogelijk in Goirle en Tilburg, bezorgen uiteraard ook.

 

Paasbest Ontbijtje | € 13,95

Een feestelijk begin van de dag
Voor minimaal 2 personen

Begin Pasen goed met een smakelijk ontbijt vol versgebakken broodjes en lekkernijen. Zachtzoete Paashaasbroodjes en traditionele mini Paasstollen ontbreken uiteraard niet, evenals huisgemaakte jam en verfijnde hagelslag uit onze chocolaterie. En als smakelijke bonus: gevulde Paaseitjes van Belgische chocolade, uiteraard ook uit eigen atelier!

 

2 Paasbroodjes
2 Mini Paasstollen
2 Mini croissants
6 Mini broodjes
2 Mini bolussen

 

1 Potje huisgemaakte jam
1 Potje extra fijne hagelslag
100 gram Bonbon-eitjes

Ambachtelijke Paasbrunch | € 29,90

De hele dag feest
Voor minimaal 2 personen

Dit Ambachtelijke Paasbrunch-pakket vol verwennerij is samengesteld voor liefhebbers van hartig en zoet. Verrijk de dag met versgebakken broodjes en lekkernijen als zachtzoete Paashaasbroodjes en traditionele mini Paasstollen. De huisgemaakte jam en verfijnde hagelslag uit onze chocolaterie maken de tafel compleet. Voor de hartige trek zijn er smakelijke worstenbroodjes en huisgemaakte ham/prei-quiche. Zorg wel dat je ruimte overhoudt voor nogatine eieren, macarons en friandiese om van te watertanden. En niet te vergeten: voor onze Paaseitjes van Belgische chocolade, uiteraard ook uit eigen atelier!

 

2 Paasbroodjes
2 Mini Paasstollen
2 Mini croissants
6 Mini broodjes
2 Mini bolussen
4 Mini worstenbroodjes
2 Puntjes ham/prei quiche

 

1 Potje jam
1 Potje hagelslag
2 Nogatine eieren
4 Friandises
4 Macarons
100 gram Bonbon-eitjes

Luxe Paas- en Patisseriebrunch | € 59,90

Op en top genieten
Voor minimaal 4 personen
(of 2 Paasdagen met 2 personen)

Met onze Paas- en Patisseriebrunch geniet je met minimaal vier personen van een breed scala lekkernijen. Of twee dagen achtereen met twee personen. En zelfs dan blijft er genoeg over om visite te trakteren!

Dit pakket bevat dezelfde zoete en hartige producten als de Ambachtelijke Paasbrunch, maar dan in ruimere hoeveelheden. Met bovendien een overheerlijke Paasslof voor bij de koffie, thee of als toetje.

 

4 Paasbroodjes
12 Mini broodjes
4 Mini croissants
4 Mini worstenbroodjes
4 Mini bolussen
4 Puntjes ham/prei quiche
1 Luxe Paasstol

 

2 Potjes jam
2 Potjes hagelslag
8 Macarons
8 Friandises
1 Paasslof
200 gram Bonbon-eitjes

Heerlijk huisgemaakt

Bij Govert van Nunen Patisserie en Chocolaterie draait alles om ambacht. Met een rijke historie in brood en banket (sinds 1905!) en een scherp oog voor ambachtelijke trends, voorzien wij consumenten en (horeca)bedrijven van onze smakelijke specialiteiten.

In onze vestigingen in Tilburg aan de Westermarkt en Goirle aan de Tilburgseweg worden alle producten handgemaakt. Met grote zorg en veel plezier creëren wij jaar op jaar, seizoen op seizoen prijswinnende lekkernijen. Zo wonnen we de eerste prijs in de Premier Patissier-wedstrijd met een uniek Paashaas-product met 3D geprinte onderdelen van chocolade.

Ook dit jaar hebben we weer diverse bijzondere paascreaties. Bestel ze in onze webshop, of kom tijdig naar één van onze winkels!

 

Pasen bij Govert van Nunen
Pasen bij Govert van Nunen

Ons Paasassortiment

Wilt u losse lekkernijen bestellen? Of zoekt u een smakelijk cadeautje voor familie, vrienden of collega’s die een extra’tje verdienen?  Wat dacht u van één van onderstaande keuzes: