Patisserie om van te watertanden

Fris, luchtig, zalig, oogstrelend, creatief en ambachtelijk. Elke ochtend opnieuw zijn onze patissiers vroeg uit de veren om u van verse gebakjes te voorzien.
Patisserie-taarten-Govert-van-Nunen

Taarten

Iets te vieren? Dan mag een heerlijke verse taart van Govert van Nunen niet ontbreken! Al meer dan 100 jaar verblijden wij onze klanten met ambachtelijke klassiekers als appeltaart, slagroomtaart en moccataart.  Uiteraard bieden wij ook een grote variatie andere taarten. Denk aan lemon pie, raspberry cheesecake en nog veel meer verrassingen.

Heeft u niets te vieren? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom. Wij zullen het niet doorvertellen!

Gebak

Fris, luchtig, oogstrelend, creatief en ambachtelijk. Enkele kreten die komen bovendrijven bij het zien van ons gebak. Elke ochtend opnieuw zijn onze patissiers vroeg uit de veren om jou van dagverse creaties te voorzien. Met klassiek gebak volgens overgeleverd recept zoals tompoucen, cakes en chocoladebol, en hedendaagse klassiekers zoals macarons hebben we voor ieder wat wils. Van fruitige gebakjes tot progresjes, alles wordt met ambachtelijke perfectie voor jou gemaakt.

Citroencake

Koek, cake en hartig

Onze brede range koeken doet het koekiemonster in eenieder ontwaken. Zo vallen onze verse roomboterkoekjes altijd in de smaak. Natuurlijk ook bereid met verse roomboter en met eersteklas ingrediënten voor een heerlijk uitgebalanceerde smaak! En zet u een cake van Govert van Nunen op tafel, dan is deze op voordat de thee is ingeschonken. Bovendien hebben wij tal van hartige lekkernijen om van te watertanden.

Traktaties

Op zoek naar een traktatie, voor een speciale gelegenheid? Of gewoon voor uzelf? Govert van Nunen biedt voor ieder wat wils. Zoet, hartig of alles door elkaar: u serveert gegarandeerd een kortstondig geluksmomentje. Wat te denken van flappen met diverse fruitsoorten, muffins, Tilburgse worstenbroodjes, saucijzen en pasteitjes?