Specialiteiten van Govert van Nunen

Patisserie

De patissiers van Govert van Nunen verzorgen dagelijks een grote diversiteit aan verse zoete en hartige heerlijkheden voor u. Roomboterkoekjes, gebak, taartjes, maar ook diverse hartige heerlijkheden behoren tot ons assortiment. Met geperfectioneerde recepten van meer dan 100 jaar oud voorzien we u van de meest ambachtelijke versnaperingen/ het meest ambachtelijke bakket. Iedere ochtend vers voor u gebakken!

Patisserie-govert-van-nunen

Chocolaterie

Ook voor chocolade bent u aan het juiste adres bij Govert van Nunen. Sinds 2009 is de chocolaterie van Govert van Nunen verhuisd naar het nieuwe filiaal in Goirle. Hier worden onze tongstrelende chocoladeproducten met grote zorg en vakmanschap vervaardigd. Met pure grondstoffen en chocolade van Callebaut en Cacao Barry worden de heerlijkste chocolade kunstwerken gecreëerd. Bezoek onze moderne vestiging in Goirle en neem gerust een kijkje in de keuken van onze chocolaterie!

Ambachtelijk brood

Govert van Nunen staat bekend om zijn heerlijk, vers en bijzonder/ambachtelijk brood. Al sinds 1905 komt iedere ochtend de heerlijke geur van vers gebakken brood u tegemoet uit onze bakkerijen. De recepten voor het ruime aanbod aan broden worden al drie generaties doorgegeven en continue verbeterd. Het resultaat proeft u in ons heerlijke dagverse brood dat u in allerlei variaties aangeboden wordt in onze twee bakkerijen.

brood-govert-van-nunen