Decemberspecialiteiten

De heerlijke avondjes zijn gekomen. Met onze nieuwjaarskoeken, kersttaartjes, chocoladeletters en verrassende desserts wordt uw decembermaand extra speciaal.

Smaakvolle decembergeschenken

Bent u op zoek naar originele kerstpakketten? Stop dan met zoeken. In onze banketbakkerij vindt u de leukste en lekkerste ideeën om personeel en zakenrelaties te verrassen. U kunt kiezen uit een zeer groot assortiment producten en pakketten, voor elk budget. Ook combineren wij onze decembergeschenken graag met uw logo, visitekaartjes of bestaande pakketten.

Interesse?

Wij verzorgen diverse feestelijke pakketten op maat. Bel of mail ons voor informatie of een afspraak. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor inspiratie en een prijsopgave.

Sinterklaas

Ieder jaar brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan Govert van Nunen. Ze vullen de schoentjes in Tilburg en omstreken met de lekkerste chocoladeletters, marsepeinen poppen en schuimpjes. Kijkt u ook zo uit naar 5 december? Haal de Sinterklaassfeer in huis met onze bekroonde speculaasbrokken. Heerlijk om voor uzelf te houden, maar ook perfect als smakelijk geschenk. Of wat dacht u van onze ambachtelijke banketstaven met knapperige amandelen, als verrassing voor uw collega’s?

1Kerstmis

Is Sinterklaas vertrokken, dan genieten we nog lekker even door van de feestelijke decembermaand. De kerstboom staat en we verlangen naar een witte kerst. Het is de hoogste tijd om de kerstboom te versieren met onze kerstkransjes, gemaakt van pure chocolade. Het kerstfeest is pas compleet met heerlijke kersttaarten, marsepeinen Kerstmannen en roomboter amandelkransen voor bij de koffie, bij het haardvuur of tijdens het kerstdiner.

Klik hier en download onze kerstbestellijst. Lever hem uiterlijk 22-12-2021 om 18.00u bij ons in en wij zetten uw bestelling 24-12-2021 voor u klaar. Bestellen in de webshop kan ook, gelieve uw bestelling te plaatsen voor woensdag 22 december 23.00u!

 

Oud & Nieuw

December: de feestelijkste maand van het jaar. Haal in december de flessen champagne in huis en vergeet niet de Nieuwjaarskoeken van Govert van Nunen! Heerlijk om te delen, maar ook perfect als eindejaarsgeschenk. Zo rollen er elk jaar ongeveer 9000 van onze beroemde Nieuwjaarskoeken over de toonbank. Afhankelijk van het aantal mensen waarmee u de koek deelt, kiest u uit koeken tot wel 3 kilo. Met sierlijke eiwit-suikerletters spuiten we ‘Gelukkig Nieuwjaar’ en/of ‘2022’ op de Nieuwjaarskoeken. Het personaliseren van een unieke Nieuwjaarskoek kan eventueel in overleg.

Verrassende desserts

De decembermomenten zijn niet hetzelfde zonder de desserts van Govert van Nunen. Kiest u altijd voor een kaasplankje? Ga dan dit jaar voor een goedgevulde chocoladeplank, vol heerlijke chocolade specialiteiten. Heeft u zelf een chocolade versnapering in gedachten, vraag onze meesterchocolatier naar de smakelijke mogelijkheden. En organiseert u een klein etentje, zomaar voor de gezelligheid? Dan verzorgen we natuurlijk ook ambachtelijke klassiekers, zoals appeltaart, slagroomtaart en mokkataart.

Informatie of een prijsopgave voor decemberspecialiteiten opvragen?

1 + 7 =