Decemberspecialiteiten

December is een maand vol lekkernijen. Met onze nieuwjaarskoeken, kersttaartjes, en verrassende desserts wordt uw decembermaand extra speciaal.

Smaakvolle decembergeschenken

Bent u op zoek naar originele kerstgeschenken? Stop dan met zoeken. In onze banketbakkerij vindt u de leukste en lekkerste ideeën om personeel en zakenrelaties te verrassen. U kunt kiezen uit een zeer groot assortiment producten, voor elk budget. Ook combineren wij onze decembergeschenken graag met uw logo, visitekaartjes of bestaande pakketten.

Interesse?

Wij verzorgen diverse feestelijke geschenken op maat. Bel of mail ons voor informatie of een afspraak. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor inspiratie en een prijsopgave.

hh_20170717-tulband-01_kerst

Kerstmis

Na het vertrek van de Sint genieten we in december nog lekker even door tijdens Kerstmis. De kerstboom staat en we verlangen naar een witte kerst. Het is de hoogste tijd om de kerstboom te versieren met onze kerstkransjes, gemaakt van pure chocolade. Het kerstfeest is pas compleet met heerlijke kersttaarten, marsepeinen Kerstmannen en roomboter amandelkransen voor bij de koffie, bij het haardvuur of tijdens het kerstdiner.

U kunt online een bestellijst downloaden om zelf te printen. Onze kerstbestellijst is te verkrijgen in de winkel. Lever deze uiterlijk 22-12-2022 om 18:00 bij ons in (in de winkel) en wij zetten uw bestelling 24-12-2021 voor u klaar. Bestellen in de webshop kan ook, gelieve uw bestelling te plaatsen voor donderdag 22 december 23.00u!

 

Oud & Nieuw

December: de meest feestelijke maand van het jaar. Haal in december de flessen champagne in huis en vergeet daarbij niet onze Nieuwjaarskoeken! Heerlijk om te delen, maar ook perfect als eindejaarsgeschenk. Zo rollen er elk jaar ongeveer 9.000 van onze beroemde Nieuwjaarskoeken over de toonbank. Afhankelijk van het aantal mensen waarmee u de koek deelt, kiest u uit koeken tot wel 3 kilo. Met sierlijke eiwit-suikerletters spuiten we ‘Gelukkig Nieuwjaar’ en/of ‘2023’ op de Nieuwjaarskoeken. Het personaliseren van een unieke Nieuwjaarskoek kan eventueel in overleg.

Verrassende desserts

De decembermomenten zijn niet hetzelfde zonder de desserts van Govert van Nunen. Kiest u altijd voor een kaasplankje? Ga dan dit jaar voor een goedgevulde chocoladeplank, vol heerlijke chocolade specialiteiten. Heeft u zelf een chocolade versnapering in gedachten, vraag onze meesterchocolatier naar de smakelijke mogelijkheden. En organiseert u een klein etentje, zomaar voor de gezelligheid? Dan verzorgen we natuurlijk ook ambachtelijke klassiekers, zoals appeltaart, slagroomtaart en mokkataart.

Heeft u een vraag over onze decemberspecialiteiten?

7 + 10 =