Herfst

De heerlijkste lekkernijen voor bij het haardvuur. Met onze verse notencakes en gevulde chocoladewerken was thuisblijven nog nooit zo aangenaam.

Cakes

Haal uw regenjas maar uit de kast en trek uw paraplu open: het is herfst. De blaadjes dwarrelen van de bomen en er tikken oneindig veel druppels tegen het raam. Perfect weer om je heerlijk warm op de bank te nestelen met lekkernijen van Govert van Nunen. Ontsteek de open haard, pak een goed boek en geniet van een plakje country chocolate cake, gemaakt van pure chocolade. Of wat dacht u van onze notencake? Dit is een heerlijke verwennerij gemaakt van de meest natuurlijke ingrediënten, met verscheidende soorten verse, knapperige noten erop.

Gevulde herfstchocolade

Geniet u liever van een lekker stuk chocolade? Naast onze heerlijke chocoladerepen, verzorgen we ook chocoladewerken geheel in herfstthema. Perfect als pronkstuk voor visite. Denk bijvoorbeeld aan een chocolade paddenstoel van witte chocolade en melkchocolade, afgewerkt met gekleurd musket. Daarnaast maken we sfeervolle eikenblaadjes met gekarameliseerde chocolade en eikeltjes met huiskaramel, praliné en koffie vulling. Onze herfstlekkernijen worden stuk voor stuk afgewerkt met chocolade rotsjes, decoratieve nootjes, pistache pitten en chocolade vlokken. Heerlijk als verwennerij voor uzelf, maar ook leuk als herfsttraktatie.

Halloween

31 oktober is het Halloween. Om volledig naar smaak te griezelen, voorzien wij onze klanten al jarenlang van het lekkerste Halloween marsepeingebak en zoet, griezelig snoepgoed. Heeft u zelf een spookachtige chocolade versnapering in gedachten, vraag onze meesterchocolatier naar de smakelijke mogelijkheden. Let wel: met Trick or Treat zullen de kinderen uit de buurt allemaal bij u aan de deur staan…