Koningsdag

Het is bijna Koningsdag! Met onze oranje soezen, gebakjes en bonbons halen we de oranjesfeer in huis.

Chocoladeflikken

Koningsdag komt steeds dichterbij! Woensdag 27 april vieren we samen de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Daar hoort natuurlijk wat lekkers bij! Bestel smakelijke oranje versnaperingen, zoals onze chocoladeflikken met oranje, rode, witte en blauwe toppings. Deze ronde chocolaatjes zijn onmisbaar tijdens Koningsdag!

Bestel voor Koningsdag uw oranje soezen, tompoucen en taarten in de webshop. Dinsdag 27 april ligt uw bestelling vers voor u klaar en zijn wij – enkel voor het ophalen van Koningsdag bestellingen – geopend van 9:00 tot 13:00 uur. 

Oranje soezen en tompoucen

Komt u het liefst zo snel mogelijk in de oranjestemming? Bestel direct onze lekkerste oranje soezen met onweerstaanbaar romige slagroom. En wat dacht u van een oranje tompouce met een dikke laag banketbakkersroom? Perfect om op een schaal te serveren en uit te delen. Natuurlijk ook lekker bij de koffie of thee!

Gebak en bonbons

Bent u op zoek naar ambachtelijk oranjegebak voor uw gezin, vrienden of collega’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze banketbakkerij vindt u het leukste én lekkerste oranjegebak. Een romige oranje slof, een oranje taartje of oranje juweelgebak: bij Govert van Nunen zal het u aan niets ontbreken. Zo maken wij speciaal voor Koningsdag ook heerlijke oranje bonbons.