Koningsdag

Het is bijna Koningsdag! Met onze oranje soezen, gebakjes en bonbons wordt de verjaardag van Willem-Alexander nóg feestelijker. Leve de Koning!

Chocoladeflikken

Koningsdag komt steeds dichterbij! Ook dit jaar laten wij de verjaardag van Koning Willem-Alexander niet zomaar aan ons voorbij gaan. Komt u deze week langs voor de lekkerste oranje versnaperingen, zoals onze chocoladeflikken met oranje, rode, witte en blauwe toppings? Deze ronde chocolaatjes zijn onmisbaar tijdens Koningsdag!

Oranje soezen en tompoucen

Verheugt u zich ook zo op Koningsdag en komt u het liefst zo snel mogelijk in de oranjestemming? Kom dan snel bij ons langs of bestel direct onze lekkerste oranje soezen met onweerstaanbaar romige slagroom. En wat dacht u van een oranje tompouce met een dikke laag banketbakkersroom? Perfect om op een schaal te serveren en uit te delen. Natuurlijk ook lekker bij de koffie!

Gebak en bonbons

Bent u op zoek naar ambachtelijk oranjegebak voor uw bezoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze banketbakkerij vindt u het leukste én lekkerste oranjegebak. Een romige oranje slof, een oranje taartje of oranje juweelgebak: bij Govert van Nunen zal het u aan niets ontbreken. Zo maken wij speciaal voor Koningsdag ook heerlijke oranje bonbons. Komt u ze proeven?