Moederdag

Eigenlijk is het iedere dag Moederdag, maar laten we van zondag 8 mei een extra speciale maken.
En bij speciale gelegenheden hoort iets lekkers, toch?

Moederdag gebak

Bestel voor Moederdag uw marsepeinen rozen, bonbons, chocoladecadeau of vruchtengebak in de webshop. U kunt uw bestellingen tot 23:00 uur plaatsen in onze webshop voor de volgende dag, of deze telefonisch aan ons doorgeven. Let wel: wij zijn op zondag 8 mei niet geopend.

U kunt uw Moederdag bestelling laten bezorgen, maar ophalen mag natuurlijk ook. Geef bij uw bestelling per telefoon of mail aan wanneer u wenst langs te komen. Wij zullen dit moment bevestigen, of een geschikter moment met u afstemmen. 

Chocolade specialiteiten

Met chocolade van Govert van Nunen kan Moederdag niet meer stuk. Wat dacht u van een doosje luxe chocolade bonbons, gemaakt van fairtrade Callebaut chocolade? Of een chocolade pump of bloem in stolp, speciaal voor mama? Neem een kijkje in onze webshop voor meer inspiratie!

Rozen van marsepein

Geeft u normaal gesproken altijd een bos rozen aan uw moeder? Dan is dit jaar een bos van marsepein een smakelijke afwisseling!

Heeft u zelf een speciaal cadeau in gedachten? Neem contact met ons op, onze meesterchocolatier denkt graag met u mee! Zo maken we er samen een onvergetelijke Moederdag van!