Pasen

Onze gevulde bonboneitjes en chocoladepaashazen zijn heerlijk om tussendoor van te snoepen. Bovendien maken deze paaslekkernijen uw paasontbijt, -brunch of -diner nóg gezelliger.

Winnaar Premier Patissier

Tijdens de jaarlijkse innovatiewedstrijd van het Patisserie College, Gilde van de Betere Banketbakkers, sleepten we vorig jaar de eerste prijs in de wacht! Onze melkchocolade paashaas is goed voor goud en we zijn een jaar lang Premier Patissier geweest.

Maak uw paasbrunch compleet met deze eyecatcher! De melkchocolade paashaas is 20 centimeter hoog en extra leuk verpakt in feestelijke stolp. Download direct de bestellijst en lever deze uiterlijk 28 maart in. 

Gevulde bonboneitjes

De winterjassen mogen de kast in, want de lente- en paasdagen zijn in zicht! Ook dit jaar brengt de paashaas een speciaal bezoek aan Govert van Nunen. Hij vult zijn mandje met kleurrijke, gevulde bonboneitjes in de lekkerste smaken. Wat dacht u van een melk paasei met pralinévulling en nougatkrokantjes? Of pure paaseitjes met ganache op basis van onze huiscaramel? Onze gevulde bonboneitjes en massieve paaseitjes zijn onmisbaar tijdens (en in de aanloop naar) de paasdagen.

Chocolade stukswerk

Geniet u liever van een stuk chocolade? Naast onze heerlijk chocoladerepen, verzorgen we ook chocolade stukswerken geheel in paasthema. Denk bijvoorbeeld aan een groot chocolade ei gedecoreerd met de lekkerste gevulde bonbons. Daarnaast maken we met marsepein gedecoreerde chocolade paashazen, kippen en punk hazen. Perfect als geschenk, maar ook om lekker zelf van te genieten.

Paasgebak

Bent u op zoek naar paasgebak voor bij de koffie? Stop dan maar met zoeken! In onze banketbakkerij vindt u het leukste én lekkerste paasgebak. Een romige paastulband, een paashaastaart of een paasstol: bij Govert van Nunen zal het je aan niets ontbreken. Zo maken wij ook verse paasbroodjes, klein en groot. Laat de paashaas de eieren maar verstoppen; wij verzorgen de rest.

Een originele paasattentie voor uw bedrijf?

Wilt u uw personeel en zakenrelaties dit jaar verrassen met een luxe paasattentie? Of een smakelijke versnapering voor bij de koffie of thee? In onze banketbakkerij bedenken we de leukste en lekkerste paascreaties. U kunt kiezen uit een groot assortiment producten, voor elk budget. Heeft u zelf een speciale versnapering in gedachten? Vraag onze meesterchocolatier naar de vele mogelijkheden.

Interesse?

Bestel dan nu uw paasproducten in de webshop of kom langs in onze winkels. Daarnaast kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen voor een offerte of een product op maat. We komen graag bij u langs voor inspiratie en een prijsopgave.

Informatie of een prijsopgave voor onze paasspecialiteiten opvragen?

12 + 13 =