Vaderdag

Het is bijna Vaderdag! Tijd om de papa’s extra in het zonnetje te zetten. En hoe doen we dat beter dan met een doosje bonbons, een heerlijke vaderdagtaart of een boks van chocolade?

Bonbons

Geniet papa het meest van Govert van Nunen bonbons? Dan verzorgen wij een mix van zijn favoriete bonbons in een feestelijke Vaderdag cadeauverpakking. Perfect voor de papa’s die niet kunnen kiezen. Voor onze chocoladeproducten gebruiken we de meest natuurlijk ingrediënten, pure chocolade en sierlijke toppings. Denk bijvoorbeeld aan onze heerlijk vertrouwde combinaties met sinaasappel, karamel en hazelnoot. Maar u kunt ook kiezen voor verrassende smaakcombinaties van exotische fruitsoorten en likeuren of de bekende Goolse Geit bonbon.

pallet-chocolade

Pallet bonbons

Een mok, sokken of een doosje sigaren? Vergeet die standaard vaderdagcadeaus; de allercoolste papa verdient dit jaar een extra bijzonder vaderdagcadeau. Verras hem met onze pallet bonbons. Deze chocolade eet je vader het liefst helemaal zelf op, maar is ook heerlijk om te delen met het hele gezin.

Chocoladeproducten

Geef jij je vader altijd een boks, dan doe je dat deze Vaderdag wel op een heel bijzondere manier. Deze witte chocolade tablet met een pure chocolade vuist is niet alleen een cool gebaar, maar ook erg lekker!

Naast ons Vaderdag assortiment maken we natuurlijk ook onze reguliere chocoladeproducten, gebakjes en taarten voor u klaar. Romige mini chocoladebollen, luchtige appelfleurs en frisse vruchtenvlaaitjes vallen namelijk altijd in de smaak. Heeft u zelf een chocolade versnapering in gedachten, vraag dan onze meesterchocolatier naar de smakelijke mogelijkheden.