Valentijn

Binnenkort is het Valentijnsdag. Met onze heerlijke chocoladeproducten, taarten en gebakjes zet u een ander of uzelf deze dag extra in het zonnetje.

Chocoladeproducten

Haal dit jaar alles uit de kast om uw geliefde te verrassen. Valentijn (14 februari) is het perfecte moment om de allerliefste te vertellen hoe belangrijk hij of zij voor u is. En hoe kan dat nu beter dan met de heerlijke chocolade van Govert van Nunen? Voor onze chocoladeproducten gebruiken we de meest natuurlijk ingrediënten, pure chocolade en sierlijke toppings. Ontsteek de openhaard, kies een romantische film uit en geniet van de hartvormige bonbons en chocolaatjes.

Taarten en gebak

Naast onze heerlijke chocoladeproducten verzorgen we ook hartvormige sloffen, taarten en speciale Valentijngebakjes. Perfect als verrassing, maar ook als verwenmomentje voor uzelf (wij zijn uiterst discreet…). Denk bijvoorbeeld aan hartige tompoucen, afgewerkt met gekleurde hartjes. Of speciale slagroom- en aardbeiengebakjes voor de liefhebbers.

Naast ons Valentijn assortiment maken we natuurlijk ook onze reguliere gebakjes en taarten voor u klaar. Romige mini chocoladebollen, luchtige appelfleurs en frisse vruchtenvlaaitjes vallen namelijk altijd in de smaak.

Bonbonreep met caramel

Geef dit jaar een heerlijke bonbonreep gevuld met onze huiscaramel cadeau. Perfect voor uw geliefde, maar ook een vriend(in) die altijd voor u klaarstaat. Heeft u zelf een Valentijn versnapering in gedachten? Schroom dan niet onze meesterchocolatier te vragen naar de mogelijkheden!

Tot snel in een van onze winkels!