Vacature Allround medewerker – Kom jij ons team versterken?


Wil jij iedere dag omringd worden door de smakelijkste lekkernijen? Dat kan! Wij zoeken een helpende hand in onze twee vestigingen in Tilburg en Goirle, waar jij het lekkerste ambachtelijke banket zal verkopen én klaarmaken. Want werken bij Govert van Nunen betekent dat je onze klanten van gebak, taarten en patisserie voorziet waar ze geen genoeg van kunnen krijgen.

Sinds 1905 is Govert van Nunen een bekende naam in Tilburg. Al meer dan 100 jaar voorzien wij onze klanten van het lekkerste brood en een tongstrelend assortiment aan delicatessen en chocolade. Voor speciale gelegenheden, maar ook voor de kleine verwenmomentjes. We hebben momenteel twee vestigingen, in winkelcentrum ‘De Westermarkt’ in Tilburg en aan de Tilburgseweg in Goirle.

Waar bijt jij je in vast?

Bij Govert van Nunen spring jij bij in iedere hoek van de winkel. De ene keer help je mee om het banket tiptop in orde te maken. De andere keer sta je enthousiast achter de toonbank en weet je klanten blij te maken met heerlijke ambachtelijke smaaksensaties. Kortom: je werkzaamheden zijn divers en je maakt het proces van A tot Z mee. Ervaring in een banketbakkerij is niet noodzakelijk; een enthousiaste en leergierige werkhouding vinden wij belangrijker.
Daarnaast ben je een teamplayer en zorg je er samen met je collega’s voor dat de winkel er elke dag weer goed uitziet. We bieden je een marktconform salaris en een professionele en gezellige groep collega’s. Het aantal uren is bespreekbaar.

Interesse in deze vacature?

Dan willen wij graag met je kennismaken! Mail je CV, motivatiebrief en ID naar info@govertvannunen.nl.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren.