Vacature Chocolatier – Maak jij tongstrelende chocoladeproducten?

Dagelijks genieten klanten van verschillende lekkernijen zoals bonbons, koffiegarnituur, gebak en een diversiteit aan desserts die onze patissiers vers bereiden. Ben jij de ervaren, enthousiaste en creatieve meesterchocolatier die ons team fulltime komt versterken?

Sinds 1905 is Govert van Nunen een bekende naam in Tilburg. Al meer dan 100 jaar voorzien wij onze klanten van het lekkerste brood en een gevarieerd assortiment aan gebak, taarten en chocolade. Voor speciale gelegenheden, maar ook voor de kleine verwenmomentjes. We hebben momenteel twee vestigingen, in winkelcentrum ‘De Westermarkt’ in Tilburg en aan de Tilburgseweg in Goirle.

Waar bijt jij je in vast?

Als Chocolatier bij Govert van Nunen ben je als chocolade-expert verantwoordelijk voor de productie en verwerking van onze chocolade. Met uiterste precisie en een flinke dosis creativiteit creëer jij smaakvolle bonbons en andere chocolade kunstwerken. Je draait je hand daarnaast niet om voor maatwerk bestellingen. Met jouw vakkennis en inzicht werk je probleemloos in een omgeving waar hoge standaarden vanzelfsprekend zijn. Je draagt zorg voor een kwalitatief sterk eindproduct en weet je verantwoordelijkheden te nemen. Wij bieden je een marktconform salaris en een professionele en gezellige groep collega’s met een gedeelde passie voor het vak.

Interesse in deze vacature?

Dan willen wij graag met je kennismaken! Mail je CV, motivatiebrief en ID naar info@govertvannunen.nl.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren.