Vacature Winkelmedewerk(st)er
20-30 uur

Kom jij ons team versterken?

Dan verkoop jij onze klanten uit Tilburg en Goirle het lekkerste ambachtelijke banket. Want werken bij Govert van Nunen betekent dat je onze klanten van gebak, taarten en patisserie voorziet waar ze geen genoeg van kunnen krijgen.

Sinds 1905 is Govert van Nunen een bekende naam in Tilburg. Al meer dan 100 jaar voorzien wij onze klanten van het lekkerste brood en een tongstrelend assortiment aan gebak, taarten en chocolade. Voor speciale gelegenheden, maar ook voor de kleine verwenmomentjes. We hebben momenteel twee vestigingen, in winkelcentrum “De Westermarkt” in Tilburg en aan de Tilburgseweg in Goirle.

De vacature – Medewerk(st)er Banketbakkerij

Als medewerk(st)er van onze banketbakkerij sta je enthousiast achter de toonbank en maak je de klanten blij met heerlijke ambachtelijke smaaksensaties. Wij zijn op zoek naar een nette, commerciële en klantvriendelijke parttime medewerk(st)er die zich gemakkelijk kan verplaatsen in de wensen van de klant. Daarnaast ben je een teamplayer en zorg je er samen met je collega’s voor dat de winkel er elke dag tiptop uitziet. We bieden je een marktconform salaris en een professionele en gezellige groep collega’s.

Interesse in deze vacature?

Dan willen wij graag met je kennismaken! Mail je CV, motivatiebrief en pasfoto naar jolanda@govertvannunen.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.