Vacature Patissier – Maak jij het lekkerste gebak?

Dagelijks genieten klanten van verschillende lekkernijen zoals bonbons, koffiegarnituur, gebak en een diversiteit aan desserts die onze patissiers vers bereiden. Ben jij de ervaren, enthousiaste en creatieve meesterpatissier die ons team fulltime (30 of 38 uur) komt versterken?

Sinds 1905 is Govert van Nunen een bekende naam in Tilburg. Al meer dan 100 jaar voorzien wij onze klanten van het lekkerste brood en een tongstrelend assortiment aan gebak, taarten en chocolade. Voor speciale gelegenheden, maar ook voor de kleine verwenmomentjes. We hebben momenteel twee vestigingen, in winkelcentrum ‘De Westermarkt’ in Tilburg en aan de Tilburgseweg in Goirle.

Waar bijt jij je in vast?

Als Patissier bij Govert van Nunen draag je zorg voor de bereiding van alle soorten patisserie en chocolaterie. Je steekt graag je creativiteit in onze ambachtelijke producten en werkt in een omgeving waar hoge standaarden vanzelfsprekend zijn. Sterker nog: je krijgt hier energie van. Je draagt zorg voor een kwalitatief sterk eindproduct en weet je verantwoordelijkheden te nemen. Wij bieden je een marktconform salaris en een professionele en gezellige groep collega’s.

Interesse in deze vacature?

Dan willen wij graag met je kennismaken! Mail je CV, motivatiebrief en ID naar info@govertvannunen.nl.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren.