Vacature zaterdaghulp Banketbakkerij – Wil jij lekker geld verdienen op zaterdag? 

Ben je 16 jaar of ouder, enthousiast, leergierig en woon je in de omgeving Tilburg? Dan hebben wij dé ideale bijbaan voor jou! Wij zoeken namelijk een zaterdaghulp voor in onze banketbakkerij. De werkzaamheden zijn divers: van het helpen in de bakkerij tot het verkopen van het lekkerste ambachtelijke banket, wij zorgen graag samen met jou voor veel afwisseling in je werk en een goede sfeer. 

Sinds 1905 is Govert van Nunen een bekende naam in Tilburg. Al meer dan 100 jaar voorzien wij onze klanten van het lekkerste brood en een tongstrelend assortiment aan gebak, taarten en chocolade. Voor speciale gelegenheden, maar ook voor de kleine verwenmomentjes. We hebben momenteel twee vestigingen, in winkelcentrum ‘De Westermarkt’ in Tilburg en aan de Tilburgseweg in Goirle.

De vacature – zaterdaghulp bakkerij 

Als zaterdaghulp van onze banketbakkerij help je niet alleen mee achter de schermen maar sta je ook enthousiast achter de toonbank en maak je de klanten blij met heerlijke ambachtelijke smaaksensaties. Wij zijn op zoek naar een nette, leergierige en klantvriendelijke student voor de zaterdagen, die zich gemakkelijk kan verplaatsen in de wensen van de klant. Daarnaast ben je een teamplayer en zorg je er samen met je collega’s voor dat de winkel er elke dag tiptop uitziet. 

Interesse in deze vacature?

Dan willen wij graag met je kennismaken! Mail je CV, motivatiebrief en pasfoto naar jolanda@govertvannunen.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.