Derde keer op rij Beste Speculaasbrokken van Noord-Brabant!

Deze week is bekend gemaakt dat wij de eerste prijs hebben gewonnen bij de provinciale Speculaasbrokken keuring van het Gilde van de Betere Banketbakkers van Het Patisserie College.

Keuring
Tijdens de najaarsvergadering van 29 Oktober jl. konden alle banketbakkers, aangesloten bij het gilde Het Patisserie College, hun beste brokken inleveren voor de keuring ‘Beste Brokkenmaker 2019’. In totaal hebben zo’n 60 banketbakkers gestreden om de felbegeerde titel. De jury, Dre Eversteijn, Toppatissier van Friesland Campina en vier specialisten en oud-banketbakker ondernemers, spraken van een hoog niveau van de producten. Dre Eversteijn: “De winnende brokken van Patisserie van Nunen waren van uitstekende kwaliteit. Deze brokken hebben de perfecte verhouding tussen een lekkere zoete en volle roomboter smaak en tijdens het eten komt ook een heerlijke speculaas melange naar boven. Daarnaast is de brok heerlijk bros, maar ook weer niet te kruimelig. Kortom een brok die je achter elkaar op eet als je eenmaal begonnen bent.”

Ook over de kwaliteit was de jury goed te spreken: “Over het algemeen was de kwaliteit zelfs weer van een iets hoger niveau dan voorgaande jaren. Vooral op het visuele aspect zijn de brokken in zijn algemeenheid beter geworden. De top ligt erg dicht bij elkaar.”

Speculaasbrokkenactie!
Kom je onze bekroonde speculaasbrokken proeven? Deze week extra scherp geprijsd van €4,75 voor €3,95!